Boero

Katalog proizvoda:
Boero Defender
Boero Supernavi
Boero Coverboat


POVIJEST - FILOZOFIJA LJEPOTE

Sve je počelo još davne 1831. godine s malom tvornicom za proizvodnju olovnog bjelila u Genovi. Naš osnivač, Bartolomeo Boero, osvojio je tržište novom filozofijom ljepote, tako što je temeljnoj zaštitnoj ulozi boje, dodao važnost estetskog izgleda - ljepotu. Upravo zbog toga, za zaštitni znak tvrtke odabran je lik labuda.
U samo nekoliko godina, iz ljubavi prema moru i stečenog iskustva, nastala je antikorozivna boja za zaštitu podvodnog dijela trupa za drvene brodove i parobrode od željeza i čelika. Danas, nakon što je prošlo toliko godina, Boero Bartolomeo je kompanija koja je stekla međunarodnu važnost i dospjela na vodeće mjesto na tržištu zaštitnih premaza u tri strateška sektora: građevinarstvo, brodogradnja i nautika.

NAŠI AFINITETI

Sedamdesetih godina, na temelju iskustva stečenog u brodograđevnoj djelatnosti i u skladu sa našom filozofijom zaštite i ljepote, lansirali smo liniju proizvoda namijenjenih nautičkom segmentu. Nakon brojnih ispitivanja, godine 1983. razvili smo sistem bojanja za luksuzne jahte i odmah zadobili odobravanje na tržištu.
Tijekom 1991. godine, započeli smo s proizvodnjom antivegetativnih premaza bez kositra i krenuli s intenzivnim strateškim razvojem na polju istraživanja, proizvodnje, distribucije i pružanja podrške kupcima. Naša kvaliteta proizvoda osvojila je talijanska brodogradilišta za novogradnje i remont, što je tvrtku Boero lansiralo u sam vrh. Naš sustav upravljanja kvalitetom certificiran je prema normi ISO 9000.

NAŠI REZULTATI

Razvili smo cijelu paletu specijalnih proizvoda namijenjenih nautičkom segmentu, koji u kombinaciji s osnovnim bojama, ubrzavaju postupak bojanja i pojednostavnjuju faze bojanja, optimizirajući troškove zaliha. Ovaj jedinstveni sistem bojanja, od „5 ili 7 ruka“, odgovarajući je za sve vrste podloga i dijelove plovila, temeljen na ograničenom broju proizvoda i skrojen da zadovolji različite potrebe i zahtjeve, s posebnom pažnjom na brigu za zdravlje i zaštitu okoliša. Naš sistem bojanja prati izazove najvećih šampiona, koji godinama koriste Boero sistem bojanja za održavanje svojih visoko tehnoloških plovila, koja su stalno izložena ekstremnim vremenskim uvjetima koji vladaju na Atlantskom oceanu.
RAZNOVRSNOST PONUDE

U našoj cjelovitoj i raznovrsnoj ponudi namijenjenoj nautičkom segmentu, nudimo više od 300 artikala za bojanje i održavanje plovila.
Prvi segment ponude obuhvaća temeljne i antikorozivne premaze, ekstra lagana punila, podloge, jednokomponentne i dvokomponentne lakove, antivegetativne premaze, uključujući i dugotrajne premaze bez kositra ili samonivelirajuće premaze, koji su okarakterizirani smanjenim utjecajem na okoliš. Paleta proizvoda za održavanje i popravke obuhvaća epoksidne i poliesterske smole, specijalne aditive, staklena platna, sredstva za čišćenje, razni pribor i opremu. Možemo se pohvaliti izuzetno širokom paletom proizvoda, koja će zadovoljiti sve zahtjeve i potrebe.

POUZDANI SMO

Nakon velikog uspjeha postignutog u Italiji i Francuskoj, proširili smo se na široko međunarodno tržište i danas se naši proizvodi namijenjeni nautičkom segmentu mogu kupiti u više od 20 zemalja svijeta. Posebnu  pažnju posvećujemo usluzi. Imamo specijalizirane centre za pružanje podrške kupcima, u kojima nudimo asistenciju naših servisera, koji su među ponajboljima u sektoru. Naš servisni tim koristi ScanEyeTM, koji služi za digitalno kodiranje standardnih procedura, njihovu objektivnu usporedbu i reproduciranje, u svrhu određivanja stupnja kvalitete završnog premaza.

NAŠA VIZIJA

Kontinuirano ulažemo u istraživanje naprednih tehnologija, iz kojih nastaju sve inovativniji proizvodi, koji daju sve bolje rezultate. Naša znanstvena i metodična istraživanja i kontinuirana nastojanja u poboljšanju tehnoloških primjena osjećaju se i u našoj paleti proizvoda, koji pružaju visoke rezultate u potpunoj sukladnosti s važećim normama. Naši laboratoriji za istraživanje i razvoj kontinuirano rade na razvijanju proizvoda za zaštitu aluminijskog trupa, koji obuhvaćaju dugotrajne i  samopolirajuće antivegetativne premaze, koji pružaju visoke rezultate, bez uporabe supstanci na bazi kositra. Želimo udovoljiti potrebama klijenata koji imaju luksuzne prekooceanske jahte i za koje u svakoj luci treba na raspolaganju imati različite sisteme boja.

ZAUZELI SMO VODEĆE MJESTO

Naše kontinuirano istraživanje na polju tehnologije, razvijanje organizacije, kontinuirano poboljšanje kvalitete proizvoda i poboljšanje učinkovitosti usluge, naša predanost načelima vrijednosti i ogromna strast koju gajimo prema moru, doveli su do toga da je marka Boero osvojila dva jako željena tržišna segmenta:
- Vodeće mjesto na talijanskom tržištu za zaštitne premaze namijenjene plovilima za odmor i razonodu
- Vodeće mjesto za sisteme bojanja namijenjene luksuznim jahtama (Boero isporučuje proizvode svim talijanskim brodogradilištima koja su specijalizirana za takva plovila, s jedinstvenom ponudom na bazi Epolighta, ekstra laganog epoksi punila koje daje najbolje rezultate na svijetu, i to u dvije verzije, Plus i Win)

NAŠE ISKUSTVO

Možemo se pohvaliti sa više od 700 narudžbi za bojanje luksuznih jahti, uspješno realiziranih u zadnjih 20 godina. Takvo iskustvo je konkretno i neponovljivo.

Službenu stranicu možete pogledati na www.boeroyachtpaint.com.
 

Copyright ©2013. Navala d.o.o.